FAVE 5 6 Maj 2021 Share 6 Maj 2021 (edytowane) Nick:FAVE Powód: obraźliwy tag Admin banujący: wieszak Data i godzina nadania bana: Serwer: Mapa: Steam_ID: STEAM_1:0:31181448 Opis zdarzenia: Od kiedy za napisanie skargi przedłuża się bana? Nie można wyrazić swojej opinii? Piszę na chłopa, bo się bawi i nie robi tego co powinien to jeszcze jakieś cyrki robisz jakbym nie wiem co napisał. Zero odpowiedzi do tego co napisałem. Nie wiem nie widzisz, że biega dwoje ludzi Z OBRAŹLIWYM NICKIEM i sobie grają po 2h i zero reakcji admina. Zwracam uwagę to mi przedłużasz bana mimo, że nie chciałem ub, bo wiem za co dostałem i jeden dzień jest git. Pokaż mi punkt, w którym za napisanie skargi przedłuża się bana!? Edytowane 6 Maj 2021 przez FAVE 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieszak 593 6 Maj 2021 Share 6 Maj 2021 Skargę rozpatrzyliśmy. Jest niesłuszna. Z dostarczonych dowodów nie wynika, że admin zaniedbał swoje obowiązki natomiast wynika Twoja arogancja i ignorowanie poleceń admina. Jak już się zgodziliśmy ban jest słuszny, a został przedłużony bo tak zdecydowaliśmy z @Enemmyjednogłośną decyzją. Dostałeś ostrzeżenie i 2 kicki. Nie pomogło. @Enemmy @MTMX @alex @7days Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator 7days 614 6 Maj 2021 Global Moderator Share 6 Maj 2021 Ban zostaje, @Wieszak @Enemmy sprawdźcie jeszcze raz czy admin nie faworyzował nikogo i ewentualnie wyciągnijcie konsekwencje. @FAVE polecam następnym razem po prostu posłuchać się administratora. WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Gracz zbanowany Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi