ToNiePiotruś 1 7 Kwiecień Share 7 Kwiecień (edytowane) 1. Nick:ℙ𝕚𝕠𝕥𝕣𝕦ś 2. Imię:Piotr 3. Wiek:15 3. Znajomość SMXX (1-10): 2 4. Sprawny i działający mikrofon: oczywiscie 5. Link do swojego serwerowego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ℙ𝕚𝕠𝕥𝕣𝕦ś/145.239.236.12:28005/ (Godzin mam o wiele wiecej ale zmieniałem nicki często) 6. Parę słów o sobie : nerdze w cska i jestem aktwyny, czasami polize dupe jakieś dziewczynie i ogolnie kozak 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jestem aktwyny, gram po wiele godzin na serverze i czasami brakuje jakiegoś admina jak przyjdzie jakiś idiota z bindami 8. Podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:124780427 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12-19 11. Staż w Counter-Strike GO: 5 lat 1000h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie 13. Składka (reklama */przelew/sms): PSC 14. Zapoznałeś się z regulaminem serwera (Tak/Nie):Tak Edytowane 7 Kwiecień przez ToNiePiotruś 1 2 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieszak 524 7 Kwiecień Share 7 Kwiecień 7 godzin temu, ToNiePiotruś napisał: czasami polize dupe jakieś dziewczynie i ogolnie kozak Wróć za 2 tygodnie jak zmądrzejesz. 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieszak 524 7 Kwiecień Share 7 Kwiecień WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie odrzucone Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś post a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi