Assasin 3 5 Kwiecień Share 5 Kwiecień 1. *Nick: Assasin 2. *STEAM_ID (komenda 'status' na dowolnym serwerze): STEAM_1:0:544682189 3. *Imię: Mikołaj 4. *Wiek:15 5. *Znajomość SMXX (1-10): 2/10 6. *Sprawny i działający mikrofon: Tak 7. *Składka (do wyboru 20 reklam lub składka adminowska): oby dwa 8. Link do swojego GameTracker'a : https://www.gametracker.com/player/Assasin/193.33.176.57:28240/ 9. Parę słów o sobie: Siema , jestem Mikołaj , lubię grać w cs:go jak i fivem. Gram bardzo dobrze w koszykówkę. Jestem miły i nauczony kultury. 10. *Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ jest dużo osób , które łamią regulamin. A administracje rzadko widzę na serwerze. Chce pomóc w rozwijaniu się serwerowi. 11. *Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12-14h 12. Staż w Counter-Strike GO: Mam 1200h na tym koncie w cs , ale jest to moje drugie konto , bo mi jedno ukradli 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jasne , Byłem adminem na hype-server no i tutaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enemmy 589 5 Kwiecień Share 5 Kwiecień Z tego co pamiętam to odstęp między podaniami ma wynosić 2 tygodnie @-Deepyy- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Deepyy- 145 5 Kwiecień Share 5 Kwiecień (edytowane) WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Spróbuj za dwa tygodnie Podanie odrzucone Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś post a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Edytowane 5 Kwiecień przez -Deepyy- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi