Wieszak 524 23 Marzec Share 23 Marzec (edytowane) Czy doskwiera Ci noszenie maseczek? Ma to Twoim zdaniem głębszy sens? Gdzie maski doskwierają Ci najbardziej? *Jeśli masz jakieś pytanie, które chciałbyś, aby znalazło się w "Pytaniu dnia" wyślij je do mnie, a na pewno się tu pojawi.* Edytowane 7 Kwiecień przez Wieszak korekta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mouse 220 7 Kwiecień Share 7 Kwiecień Irytujące są te maseczki i zdrowe osoby wgl nie powinny ich nosić i noszenie doskwiera mi wszędzie nie ma takiego miejsca gdzie by mnie to nie irytowało ale i tak powiedzą że maseczki ratują życie 😂 moja opinia to że na tych maseczkach ktoś dobry biznes zrobił 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malina 167 7 Kwiecień Share 7 Kwiecień Nie przeszkadza, gdy jadę do sklepu, na stacje itp. - do godziny jest spoko. Przeszkadza, gdy muszę przez 8h w pracy funkcjonować z maseczką na twarzy.. Nie rozumiem tylko celu zakazania przyłbic - i tak żonglują ilością zakażeń, działają wbrew Konstytucji, więc... 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator 7days 506 7 Kwiecień Global Moderator Share 7 Kwiecień Już raczej się przyzwyczaiłem i kilka godzin na spokojnie dam radę. W dniu 23.03.2021 o 12:14, Wieszak napisał: Gdzie maski doskwierają Ci najbardziej? Tam gdzie nie ma ludzi, a chłop po cywilu chodzi 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi