Mapet 161 3 Marzec Share 3 Marzec Imię: Mariusz Wiek: 20 (21 w maju) Nick na serwerze: Mapet | Twitch.tv/mapettv Twoje DBID: 1470 Znajomość TS3 (1-10): 6 Doświadczenie (dłuższa wypowiedź): Miałem admina ts3 pare lat temu na innym serwerze zwiazanym z mc, nie byla to dluga przygoda, ale napewno cos pamietam. Probowalem otworzyc swoj teamspeak i bawilem sie w robienie komend ogarnianie porzadku. Dlaczego powinniśmy Ciebie wybrać? (Dłuższa wypowiedź): Lubie pomagac ludziom, bardzo czesto siedze na teamspeaku i nie mam co robic. Chcialbym sprobowac sil takze tutaj jako iż mam juz admina na serwerze csgo mirage. Kontakt: Dowolny Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Przeszedłeś mutację głosu (nie dot. kobiet); chyba tak :P 7 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enemmy 589 7 Marzec Share 7 Marzec A jestem na tak, jako admin nie sprawia mi problemów i jest sumienny, robi to co mu się zleci i nie marudzi jak co poniektórzy. Myślę że sprawdzi się w roli admina na tsie 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTMX 47 7 Marzec Share 7 Marzec Nie będę się tu dużo produkował, Na TAK 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tronic 111 7 Marzec Share 7 Marzec Na Cytat TAK 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator 7days 506 7 Marzec Global Moderator Share 7 Marzec Zapraszam na mój kanał w celu przeprowadzenia rozmowy WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane Zgłoś się do mnie na PW / STEAM Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi