Remolek 6 15 Luty (edytowane) 1. Nick: Remolek❤ 2. Imię: Remek 3. Wiek: 15 3. Znajomość SMXX (1-10): 2/10 4. Sprawny i działający mikrofon: mam 5. Link do swojego serwerowego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Remolek❤/145.239.24.170:27190/ 6. Parę słów o sobie : Mam na imię Remek, mam 15 lat, trenuję piłkę nożną. Jestem miły, spokojny. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jestem ogarnięty oraz gram u was na serwerze najwięcej 8. Podaj STEAM_ID: STEAM_1:0:551116598 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 5h 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): robocze: 8-13 weekendy: róznie 11. Staż w Counter-Strike GO: łącznie około 700h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie 13. Składka (reklama */przelew/sms): reklama Edytowane 16 Luty przez Remolek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTMX 40 16 Luty -GT, myślę że to jest twoje GT z serwera: https://www.gametracker.com/player/Remolek❤/145.239.24.170:27190/ Masz przegrane na serwerze 70 minut.-SM +MikrofonTak samo, za dużo nie napisałeś w wypowiedzi dlaczego chciałbyś zostać administratorem.Jestem na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remolek 6 16 Luty 42 minuty temu, MTMX napisał: -GT, myślę że to jest twoje GT z serwera: https://www.gametracker.com/player/Remolek❤/145.239.24.170:27190/ Masz przegrane na serwerze 70 minut.-SM +MikrofonTak samo, za dużo nie napisałeś w wypowiedzi dlaczego chciałbyś zostać administratorem.Jestem na NIE Na serwerze mam więcej przegrane i jestem tego pewny, bo miałem kałacha i był czas, że grałem codziennie nawet po pare godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tronic 83 16 Luty (edytowane) +/-GT +/-SM +Mikrofon +/-Staż +Wiek Jestem za okresem próbnym Edytowane 16 Luty przez Tronic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek z klanu 61 16 Luty + wiek+/-GT +/-SM+/-Staż Jestem za okresem próbnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofy 269 16 Luty + Wiek + Mikrofon +/- SMXX (ale podstawowych komend szybko się nauczysz) +/- Staż - GT Szkoda, że zawarłeś tak mało informacji w swoim podaniu, przez co wygląda jak napisane w dosłownie 5 minut i nie zachęca do siebie. Mimo wszystko uważam, że okres próbny jest dobrą opcją, w tym czasie nauczysz się podstawowych komend oraz Twój GameTracker wzrośnie (mam nadzieję) i zostaniesz z nami na dłużej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nori 101 16 Luty + wiek+/-GT +/-SM+/-StażJestem za okresem próbnym Odpał razy trzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoteQQQQ 183 17 Luty @Remolek zgłoś się do @KOS4 w celu ustalenia terminu na rozmowę ts3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOS4 204 22 Luty (edytowane) Przyjęty na okres próbny WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane Zgłoś się do mnie na PW / STEAM Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Edytowane 22 Luty przez KOS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi