MTMX 40 10 Luty (edytowane) Imię: Mateusz Wiek: 14 Czy zajmowałeś się już podobną funkcją? [TAK/NIE]: NIE Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4H Znajomość amx: 2/10 Znajomość smx: 5/10 Staż w CS: 1800H Dlaczego akurat Ty?: Mam na uwadze tylko i wyłącznie dobro forum. Bardzo często ostatnio na nim przesiaduje, uważam że mogę się przydać jako AntyCheat. Dobrze znam większość wspomagaczy do CS'a oraz potrafię odróżnić w więkoszości przypadków gracza uczciwego od oszukującego. Coś o sobie: Mam na Imię Mateusz. Interesuję się rożnego typu sportami. Jestem osobą rozsądną, zdecydowaną i opanowaną. Chętnie się nauczę nowych rzeczy i nabiorę doświadczenia na nowej funkcji. Link do konta STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198976784775/ Steam ID: STEAM_0:1:508259523 Edytowane 10 Luty przez MTMX 4 5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoteQQQQ 183 12 Luty Dla mnie jak najbardziej na tak jako admin sprawuje się bardzo dobrze nie ma z nim problemu, myślę ze jako AntyCheat także sprawdzi się Zachęcam resztę adminów do wypowiedzi jak i graczy! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tronic 83 12 Luty (edytowane) Bardzo dobry admin i kolega jestem pewny że poradzi sobie jako AntyCheat. Dla mnie jak najbardziej na Cytat TAK Edytowane 12 Luty przez Tronic 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofy 269 12 Luty Nie raz wspólnie graliśmy na serwerach, jako admin dobrze sie sprawuje, jest pomocny oraz daje dobry przykład, według mnie jako Antycheat również da sobie radę Jestem na TAK 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Deepyy- 144 12 Luty (edytowane) Jestem na TAK ponieważ daje z siebie 100% ,daje dobry przykład i jako admin znakomicie wykonuje swoją robotę. Myślę że sprawdzi się w roli AntyCheata . Edytowane 12 Luty przez -Deepyy- 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EafeS 766 13 Luty Zgłoś się do 7daysa na pw/steam WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi