MTMX 40 3 Luty (edytowane) Nick oskarżonego: Lolýoŭ Data: 03.02.2021 Mapa: am_multimap2_valkiria_v2 Opis sytuacji: Koledze strasznie przeskakiwał celownik, również miał pełno akcji z udziałem Wall-Hacka, AimBota, TrigerBota. Niżej jest link do pobrania demka z mapy, tymczasem przedstawie kilka z podejrzanych akcji.0.58 - Bardzo dziwnie oddany strzał 1.04 - Akcja według mnie z udziałem Wall-Hacka 1.49 - AimBot 2.21 - AimLock 2.52 - AimLock 2.57 - Zbyt szybki strzał TrigerBot 3.32 - Kolejna w wykonaniu tego Pana Akcja WH 4.23 - Dalej WH 5.20 - No tutaj pokazał swoje możliwości z Wall-Hackiem 6.13 - TrigerBot + Wall-Hack 8.20 - Zbyt szybki strzał TrigerBot lub Wall-Hack 9.29- AimBot Dowody (SS / Demko): http://570633.node99.pukawka.pl/dem-am_multimap2_valkiria_v2-1612340919-1612341721.zip IP / Steam_ID: STEAM_1:0:173514448 Edytowane 3 Luty przez MTMX 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolyou 16 3 Luty jeżeli uwazasz ze to są nie czyte strzaly bo sie wcelowywuje w jakies pozycje to spoko przeskakiwanie celownika jest normalnie ale sam sobie obejrze moje akcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTMX 40 3 Luty To że masz globale, to nie musi znaczyć że nie cheatowałeś. Ciekawi mnie dlaczego zakryłeś ilość kili, być może rangę nabijałeś na wspomagaczach, nic nie wykluczam. Mógł byś pokazać statystyki z ostatnich meczy, może to coś pomoże w ocenie skargi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolyou 16 3 Luty dobra to za chwile tylko jeszcze zagram 2 arenki i demka powysylam a tu kolejne demko na arence dem-am_texture_valkiria_v2-1612349691-1612350476.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 474 3 Luty Łączę 6 postów w 2, @Lolyou poczekaj na decyzję rang wyższych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EafeS 766 3 Luty Wallhack WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Skarga słuszna Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 474 7 Luty WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Temat ponownie otwarty Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Deepyy- 144 7 Luty auto0-20210203-092839-493760762-am_multimap2_valkiria_v2-____MultiArena__1vs1__128__Fracture_CASE_____Valkiria.com.pl.dem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 474 11 Luty WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Skarga słuszna Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi