Azg92 0 19 Styczeń (edytowane) Administr Dawid nie podał mi przyczyny bana i regulamin Dał mi bana na własne życzenie a ja nic nie pisałem. Co to za admin że nie poda regulamimu i daje bana na własne życzenie bo jakiś dzieciak napisał do admina na pv że proszę o bana xD Edytowane 19 Styczeń przez Azg92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azg92 0 19 Styczeń zapomniałem napisać : a sam robi to samo pewnie Albo się popłakał że zabijajm go i chciał sie zemścić i poszedł to admina żeby mniec spokój i wygrywać trochę beka że admin daje bana za własne życzenie bo nikt by nie prosił o bana żeby go dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azg92 0 19 Styczeń Tak trudno obejrzeć demko jako admin? Po co jest się adminem ? Jak jakiś chłopak/dziecko napisze że typ strzela same tap to daje się odrazu perm.? Nie ogloda się demko albo się ogloda w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azg92 0 19 Styczeń Tak trudno obejrzeć demko jako admin? Po co jest się adminem ? Jak jakiś chłopak/dziecko napisze że typ strzela same tap to daje się odrazu perm.? Nie ogloda się demko albo się ogloda w grze Napiszę jak typ napisał by to admina * Siema admin wez zbanuj typa bo strzela same 1tapy Admin wbija i odrazu ani nie obejrzy jak gra/ demka to wpisie !admin /sm i banuje. O nareszcie spokój teraz to muszę zabijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angel 1,002 19 Styczeń Niewłaściwy dział/niezastosowanie się do wzoru /Kosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi