Qolo 5 12 Styczeń (edytowane) Nick:Qolo Powód:Ignorowanie admina Admin banujący:Prof3ska Data i godzina nadania bana:2020-12-01 11:13:57 Serwer:Cod mod ale ban na wszystkie Mapa:fy_pool_day Steam_ID:STEAM_1:0:232883158 Opis zdarzenia:No to tak wbijam na serwerek przywitałem się i ban za ignorowanie admina Chciałbym dodać tylko od siebie że zmieniłem sie i chciałbym pograc jeszcze na serwerze i chciałbym na koniec dodać ze nie było ze mną problemów i proszę o skrócenie bana (tak wiem że czas na odwołanie minął ;-;) Edytowane 12 Styczeń przez Qolo poprawki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 396 12 Styczeń @PrOf3sKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 396 13 Styczeń WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Gracz odbanowany Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi