Maciek z klanu 47 6 Styczeń (edytowane) 1. Nick: Maciek 2. Imię: Maciej 3. Wiek:16 3. Znajomość SMXX (1-10): 2 4. Sprawny i działający mikrofon: tak 5. Link do swojego serwerowego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/maciek/145.239.24.170:27190/ 6. Parę słów o sobie : Jestem Maciek, Pochodzę z małej wsi w województwie kujawsko-pomorskim. Interesuję się sportem a najbardziej bieganiem 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ często widać że gracze łamią regulamin serwera i chcę pomóc w ogarnięciu serwera. Byłaby to dla mnie ciekawa przygoda jako admin . 8. Podaj STEAM_ID:STEAM_1:1:235222284 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godziny 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10-15, 16-18 11. Staż w Counter-Strike GO: 772h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 13. Składka (reklama */przelew/sms): psc Edytowane 7 Styczeń przez Maciek z klanu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOS4 204 7 Styczeń No to tak. Wiek: + Smxx: +/- Staż: Nawet okej Składka: + Gt: + Ogólnie jesteś bardzo miłym graczem na serwerze. Nie nadużywasz mikrofonu ani nic. Nie ma żadnych problemów z Tobą. Potrafisz zachować kulturę. I bardzo miło mi się z Tobą gra Jestem oczywiście na Tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tronic 67 7 Styczeń Na Tak + Wiek +/- Smxx + staż + Składka + Gt Widuję go często na serwerze, jest miły i uprzejmy do innych graczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmyaxe 60 7 Styczeń Wiek: + Smxx: +/- Staż: + Składka: + Gt: + Biorąc pod uwagę wszystko jestem jak najbardziej na TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peczłor 403 7 Styczeń + Wiek +/- smxx + Składka + GT Oczywiście że na TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofy 255 7 Styczeń Jestem na TAK + GT + Wiek +/- SMXX (zawsze można sie pouczyć) + Chęci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTMX 37 7 Styczeń + GT +/- SM + Wiek + SkładkaZ serwerem jesteś zapoznany, znasz pewnie większość stałych graczy, ponieważ z GT wynika że dużo przesiedziałeś na serwerze.Na TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwson0 23 8 Styczeń Hmm: wiek na + Smxx na +/- (nauczysz się szybko) Staż na + Składka na + Gt na + Jestem na Spoiler TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nori 100 8 Styczeń wiek + SMXX +/- powinieneś podłapać dośc sprawnie staż + Składka + GT + Na TAK 1 Odpał razy trzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoteQQQQ 182 10 Styczeń Zgłoś się do @KOS4 w celu uzgodnienia czasu spotkania na ts3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoteQQQQ 182 10 Styczeń WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane Zgłoś się do mnie na PW / STEAM Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi