PacmaN 62 5 Grudzień 2020 (edytowane) Nick: PacmaN Powód: kultura Admin banujący: 7days <3 Data i godzina nadania bana: około 2 miesiące temu Serwer: MirageOnly Mapa: Mirage Steam_ID: STEAM_0:0:35842454 Opis zdarzenia: Dostałem perm muta za kulturę Witam po ten prawie 2 miesięcznej przerwie chciałbym przeprosić całą administracje za moje wyczyny i słowa za kłócenie się z adminami. Wyciągnąłem wnioski co robiłem nie tak dlaczego dostawałem te wszystkie blokady na serwerze głownie to przez moje zachowanie Proszę o Apel do administracji tego serwera o jeszcze 1 szanse dostanie un muta na serwer valkiria.com.pl only mirage każdy jest człowiekiem i popełnia błędy małe duże ale popełnia. Gdy znowu popełnie jakoś głupote powiem przez mikrofon coś złego możecie mnie wtedy z permować na serwerze. ale tez proszę adminów żeby nie byli tacy cięci na mnie ale ok zrozumiem. Nie długo są mikołajki i taki prezent w postaci unmuta w skarpecie był by dobry. Jeszcze raz apeluje do administracji o jeszcze jedną szanse i zatem ostatnia. Ps. Piszę to z głowy proszę o wyrozumiałość Edytowane 5 Grudzień 2020 przez PacmaN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 466 5 Grudzień 2020 1 godzinę temu, PacmaN napisał: Apel do administracji tego serwera Masz 24h żeby pod tym tematem zgłosiło się ponad 50% aktualnej administracji mirage z treścią "Zgadzam się na unmute" czy coś podobnego. Jeśli tego nie będzie - nie ma unmute. Jeśli sam bym zdecydował to temat byłby już zamknięty, więc możesz to rozumieć jako "drugą szansę" czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex 227 5 Grudzień 2020 Myślę, że należy mu się druga szansa (a raczej jakaś dwudziesta). Faktycznie minęło sporo czasu dla tego możemy sprawdzić czy faktycznie zrozumiał swoje błędy. Jednak, niech będzie gotowy na to, że jeśli nie zobaczymy poprawy skończy z permabanem tym razem nie tylko na komunikację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudson⁰⁷ 27 5 Grudzień 2020 Zgadzam się na unmute. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mouse 198 5 Grudzień 2020 Oczywiście że jestem na nie. I bez twojego gadania jest wystarczająco dużo roboty na serwerze a ciszą i spokój jaki niosą się za twoim mutem są piękne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOS4 204 6 Grudzień 2020 Zgadzam się na unmute. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Professor 60 6 Grudzień 2020 Zawsze jak go widzę na serwerze to nikogo nie wyzywa więc według mnie należy mu się druga szansa czy już 20 jak pisał Alex . Jestem za unmute 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smoku 222 6 Grudzień 2020 zgadzam się za unmute. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiziO 195 6 Grudzień 2020 nie zgadzam sie na unmute Mój Steam Dobra grupka :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amaterasu 129 6 Grudzień 2020 Mute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasmasa 201 6 Grudzień 2020 Ile było już tych szans? Na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enemmy 553 6 Grudzień 2020 Nie zgadzam się, za coś dostał tego mutea i że niby teraz się zmienił? To nie gabinet chirurga plastycznego gdzie możesz zmienić krzywy nos na prosty. Taki wiek no cóż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7days 466 7 Grudzień 2020 WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Gracz zbanowany Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi