Bernis 9 27 Październik 2020 (edytowane) 1. Nick: Bernis 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 18 3. Znajomość SMXX (1-10): 5 4. Sprawny i działający mikrofon: tak 5. Link do swojego serwerowego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bernis/54.38.58.72:27015/ 6. Parę słów o sobie : No to nazywam sie Daniel, lecz to już wiecie. Interesuje się koszykówką oraz grafikami komputerowymi gdzie z tym drugim wiąże swoją przyszłość Na ogół jestem osobą spokojną oraz pomocną co mogą stwierdzić to gracze serwera bo jestem już na pewno znany na serwerze . 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Pomóc i wspierać serwer z całych swoich sił 8. Podaj STEAM_ID: STEAM_1:0:549092035 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia i jak dzień się będzie toczyć. Na ogół poświęcam dużo czasu na serwerze. 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to zależy bardziej po południe/wieczór. Na weekendy od rana. 11. Staż w Counter-Strike GO: 6-7 lat. 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem na paru serwerowniach. 13. Składka (reklama */przelew/sms): Składka przelew/sms/psc. Edytowane 27 Październik 2020 przez Bernis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiaterek 9 27 Październik 2020 Wiek + Smxx + Staż + Gt +/- Możesz troszkę więcej być na serwerze, a tak wszystko spoko 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrOf3sKa 73 28 Październik 2020 Wiek + Smxx + Czas spędzony na serwerze: musisz nadrobić trochę staż + ogólnie to się nadajesz tylko popraw te godziny a tak to reszta spoko 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vidomi 30 28 Październik 2020 Wiek + Smxx + Staż + Gt +/- Nie wyzywasz nikogo. ani nikt nic do Ciebie nie ma, tylko rzadko na serwerze bywasz a poza tym to jestem za. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slodze Cukier ;D 215 30 Październik 2020 WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane Zgłoś się do mnie na PW / STEAM Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi