MTMX 38 26 Październik 2019 (edytowane) Nick: Peczłor | Valkiria.com.pl Rola: Admin Co wnoszę: Deagradacja , Unban Opis: A więc gram sobie spokojnie z Blue03Mati mam noscop challenge a Peczłor przeszkadża uderzając mnie komendami poczym obraziłem go kilka razy i zostałem zbanowany na 7dni Edytowane 26 Październik 2019 przez MTMX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalMP 402 26 Październik 2019 Proszę o zamieszczenie demka z mapy gdzie była sytuacja. Mój profil STEAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTMX 38 26 Październik 2019 (edytowane) auto0-20191026-173340-376019709-awp_zvk_valkiria_M-_Only_AWP__Valkiria.com.pl.demDemko: Edytowane 26 Październik 2019 przez MTMX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peczłor 403 27 Październik 2019 No tak było potwierdzam trochę się pobawiłem jedną rundę a bana dostał bo mnie obrażał upominałem go nawet muta dostał ale nie przestał wyzywać to dostał bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalMP 402 27 Październik 2019 @Ferdynand Kiepski Tak jak mówiłem od początku każdemu przy rekrutacji - admin to nie zabawka. Przekroczyłeś swoje uprawnienia co będzie skutkowało odpowiednio przydzieleniem Ci 5 punktów karnych zgodnie z tematem ABC admina. @MTMX W takiej sytuacji powinieneś od razu napisać skargę na forum bez wcześniejszego obrażania admina. Niestety bana Ci nie zdejmę bo zasługujesz na to, ale skrócę go do 3 dni. 1 Mój profil STEAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalMP 402 27 Październik 2019 WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Skarga słuszna Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Mój profil STEAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi