abuczysko 29 21 Lipiec 1. Nick: ÃβǗЌ 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 18 4. Znajomość SMXX (1-10): 3/10 (Jedna szybka lekcja i wszystko ogarne) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ÃβǗЌ/145.239.24.170:27190/ 8. Parę słów o sobie : Jestem Jakub. Dużo czasu spędzam przed komputerem, a w szeczgólności przed csem. Interesuję się elektroniką. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Lubię pośmieszkować z ludzmi na serwerze, ale niektórzy nie przestrzegają regulaminu i chciałbym móc coś z tym zrobić. 10.Podaj STEAM_ID: STEAM_1:1:494047831 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-22 13. Staż w Counter-Strike GO: 1500h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arciet_ 33 23 Lipiec -smxx -czas poświęcony serwerowi +składka No nie wiem to jest twój pierwszy post na forum i od razu podanie, a do tego od jesteś na forum od miesiąca więc wątpie w twoje szanse na admina:) Reszte zostawiam administracji... na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ne0n 72 24 Lipiec smxx się douczysz, miły gracz, często widziany na serwerach, składka na plus. Jestem na TAK. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SZMIT 9 26 Lipiec Często widze go na serweże dobry gracz + składka + staż Jestem na TAK 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalMP 193 27 Lipiec Zgłoś się do mnie na steam w celu przeprowadzenia rozmowy wstępnej na ts. WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie zaakceptowane. Zgłoś się do mnie na PW / STEAM. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach