Arciet_ 33 26 Czerwiec 1. Nick: Arciet 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 13 Lat 4. Znajomość SMXX: 5-6/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka: Tak, PSC lub Skiny, ale raczej skiny:) 7. Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/arciet/ 8. Pare słów o sobie: Jestem Ogarnięty, ale młody i to jest tego minus. Jestem dla każdego miły i lubię pomagać innym:) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: a) Jest to moje największe największe marzenie ❤️ . b) Chciałbym innym pomagać na serwerze. c) Mógłbym promować Valkirię na YouYube...Link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCNdlk23Q5Ws2CCyoLen5EdQ?view_as=subscriber 10. Podaj STEAM ID: STEAM_1:1:480278843 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ok. od 20h-30h tygodniowo:) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj ok.13-14 do 17.00 i wieczorem do ok. 22-23 13. Staż w CS:GO: Jeden Rok i Równe 200 godz. w CS:GO 14.Czy miałeś już admina: Nie, ale jest to moim marzeniem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DupShot 199 26 Czerwiec A więc tak: 1. Wiek -/+ 2. Wydaje mi się że nie dorosłeś do tej rangi w sumie to jestem tego pewny - 3. Obrażanie admina gdy go nie ma na servie to zły pomysł nie ważne czy to żart czy nie ;) 4. Jesteś nie ogarnięty 5. Nie potrafisz używać mikrofonu a świadczą o tym wyrwane już muty ;) Reasumując: Nie dorosłeś do tej rangi. Wiek to nie wszystko i tak naprawdę 13latek może otrzymać admina pod warunkiem że jest ogarnięty, przestrzega regulaminu, daje przykład innym. Nie poddawaj się lecz spróbuj zmienić swoje zachowanie ;) Na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naciaa 59 26 Czerwiec W skrócie : - wiek - zachowanie na serwerze (przezywanie graczy :// ) - sm + składka Obecnie jestem na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SnickerS 107 26 Czerwiec Na wstępie powiem, że bardzo ładnie napisane podanie, chyba najładniejsze z wszystkich jakie się tu pojawiły. Niestety według mnie masz trochę za małe doświadczenie i nie wiem skąd masz znajomość sm 6/10 skoro nigdy nie pełniłeś roli admina. Obecnie na NIE ale kto wie, może w pszyszłości. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arciet_ 33 26 Czerwiec Najmilsza społeczność(sarkazm) musi napisać na NIE , bo po co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghoste 11 26 Czerwiec Chłopak nie ogarnięty, krzyczy i nie jest dojrzały na tyle by móc pilnować spokoju na serwerze. Na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalMP 193 26 Czerwiec Mimo, że jesteś sympatyczny i przyjemnie się z Tobą gra muszę jednak odrzucić Twoje podanie. Głównymi powodami jest małe doświadczenie w cs:go, adminowaniu oraz Twój wiek. Z racji tego, że jednak nadrabiasz dużą aktywnością na serwerze proponuje Ci abyś napisał ponownie podanie za 3 - 4 miesiące. Jeśli do tego czasu nie będzie z Tobą żadnych problemów rozważe przyjęcie Cie na okres próbny. WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE Podanie odrzucone. Zgłoś się do mnie na PW / STEAM. Pozdrawiamy, Zespół Valkiria.com.pl 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach